Bij 101winkels bieden wij je een podium voor interessante merken, ontwerpers, kunstenaars en ondernemers met unieke producten. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te maken bieden wij verschillende soorten ruimtes aan zodat jouw product het best tot zijn recht komt.

Jouw product of merk aanbieden bij 101winkels kan al vanaf een periode van drie maanden. Wil je gelijk voor een half jaar reserveren? Bij betaling in één keer ontvang je dan 1 maand huur korting. Die maand financieren wij, omdat wij in jou geloven en je graag ondersteunen bij dit avontuur!

– Meld je aan met jouw merk of product en wellicht sta je de week erop in 101winkels.
– Wij controleren je aanmelding en bekijken of je product of merk binnen ons concept past. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
– Je bepaalt je eigen prijs. Uiteraard kunnen we je hierbij helpen.
– Je brengt je producten bij 101winkels en etaleert je gekozen ruimte of je verstuurt je producten en wij etaleren het voor je.
– Samen kijken we hoe je producten het beste tot zijn recht komen.
– Artikelen toevoegen kan gedurende de hele periode bij 101winkels.
– We werken met een uniek kassasysteem zodat je live je verkopen bij kunt houden!
– Elke maand wordt de winst uitgekeerd.
– Aan het eind van de samenwerking haal je je producten op en is er ruimte voor een nieuw product of merk.

Verder hebben we voor de mensen met wie wij een samenwerking aangaan workshopruimte beschikbaar om de producten te promoten en de bezoekers een kijkje achter de schermen te geven. Geen merk of producten om te tonen maar toch graag een ruimte huren voor een passende activiteit? Dit kan natuurlijk ook! Zie hiervoor het kopje “Evenementen” of neem contact met ons op via 101winkelszwolle@gmail.com.